Åpen vinterbane og webcam:-)

Da er banen brøytet og saltet og klar til bruk! Et veldig smart tillegg til de nye reglene er å la målene stå på hjulene etter at de er flyttet ut på kortsiden. Da slipper vi at målene fryser fast i underlaget:-)

Webkameraet er igjen oppe og går etter at vi har koordinert en deling av datalinja med web-butikken i kjelleren, og vi har som følge av delinga lagt på en enkel passordbeskyttelse av kameraet: Brukernavn og passord er sendt ut på mail.

Alle lagledere vil få tilsendt bruksavtalen med Remyra IL i kveld, og de lagene som ønsker å bruke kunstgresset må ha levert en underskrevet kopi av denne avtalen til Ulf i løpet av en uke. Jeg syns det er veldig viktig å presisere at stort sett alle brukerne så langt har vært både ansvarsfulle og flinke, men at fullstendig mangel på bruksregler har gjort det umulig å reagere på de enkelttilfellene vi har hatt. Eksempel: – Så lenge vi ikke har offentliggjort regler som sier at ATV’kjøring på banen er forbudt, så har vi heller ikke grunnlag for å reagere på det…. :-/

Vi gjentar derfor noen av bruksreglene som er viktigst de kommende uker og måneder og ber om at alle medlemmer etter beste evne hjelper oss med å holde anlegget i tipp topp stand også denne vinteren:

  • Etter snøfall er banen er helt stengt. Er banen hvit, skal ingen bevege seg ut på banen før den er ferdig brøytet og saltet. Snø som komprimeres under sko danner is som ikke lar seg frese/brøyte vekk, og det vil kreves store mengder salt for å unngå dannelse av isbro og ubrukelige, steinharde, isete baneforhold.
  • Banen er stengt mens brøyting/salting pågår på grunn av brøytemønsteret ut langs langsidene, og også av sikkerhetsmessige grunner. Snøfreseren er svært kraftig, og freseren hindrer fullt utsyn fremover for føreren…
  • Etter trening skal målene alltid flyttes ut av banen på kortsidene for å legge til rette for snøfall/brøyting/salting. La målene stå på hjulene når de er flyttet ut av banen, så slipper vi at målene fryser fast.
  • Etter trening skal alt av flasker, teip, isposer og  annet avfall ryddes vekk fra banen. Flasker som ligger igjen og gjemmes av snø kan skade både snøfreseren og personer i nærheten.
  • Dyr har ikke adgang på banen. Heller ikke sykler,  mopeder, ATV’er, radiostyrte biler/fly eller annet utstyr som ikke har noe med fotball å gjøre.
  • Flombelysningen skal slås av etter endt trening.

Beste hilsen Rune

Leder Remyra IL