Sponsor

Remyra inngår ny leverandøravtale med Sport 1

På bildet fra venstre butikkmedeier Daniel Gimnes, sponsoransvarlig i Remyra Kim Heggelund, leder i Remyra Trine Vassbotn Wirum og butikkeier Eirik Paulsen.

Remyra starter nytt år med ny avtale med Sport 1 og går over til Hummel fra 1. januar.

Remyra skifter ut hele kolleksjonen og det krever mye av både klubb og medlemmene. Forrige avtale gikk ut ved årsslutt, og vi måtte gjøre et valg for veien videre, sier Trine Wirum leder i Remyra, som er har fått god hjelp fra Kim Heggelund, ny sponsoransvarlig i Remyra, i prosessen med valg av ny leverandør og merke. Vi har tenkt helhet med tanke på service, varelager, trykking og ikke minst pris, så dette blir veldig bra for alle parter.

Remyra er en klubb som vokser med store kull, og det er nå viktig for oss å bygge opp klubben med tanke på kvalitet og klubbfølelse. Vi fikk eget herrelag i fotball i fjor, og i år drar vi i gang med et damelag også. Det er viktig å ha forbilder i egen klubb for å opprettholde en god rekruttering og et godt tilbud. De første kampene går i helga og da er de ferdigtrykte draktene allerede i bruk. Det er bare å komme å heie, sier Wirum.

Sport 1 fyller nå opp hyllene i butikken og hele kolleksjonen er nå tilgjengelig. I løpet av året vil gammel kolleksjon være byttet ut med Hummel, men det vil selvfølgelig være en overgangsperiode, sier Kim Heggelund.

I tillegg til velfylte hyller i butikk, skal det i bli muligheter for å kjøpe klubbkolleksjonen på nett. Remyra får egne sider og det skal være enkelt for familiene å bestille selv. Daniel Gimnes er selv spiller på herrelaget og er klar for å hjelpe alle som kommer innom.