Banefordeling – Treningstider

Gressbanen:

Gressbanen er stengt for sesongen 2020 – åpner igjen våren 2021 når det begynner å gro og gressklipperen er i gang igjen.

Kunstgressbanen:

Koronatiltak; når det foregår organisert trening og/eller kamp, kan det tillates uorganisert aktivitet bare dersom de som har trening og/eller kamp tillater det. Husk navnelister etter trening på kunstgresset!

Treningstidene legges ut her og innspill og ønsker tas med Ulf Kristian Aaring. Viktig med tilbakemelding dersom treningstider ikke skal benyttes, da dette gir rom for andre brukere. Arrangementer som cup’er, fotballskole, etc. finnes under «Fotball / Terminlister og arrangement 2021».

Det minnes om at vinterstid skal alle mål trilles ut av kunstgressdekket på kortsidene etter trening/bruk og det skal ryddes på banen slik at det ikke ligger igjen flasker, klær eller annet som kan skade snøfreseren. Vinterstid har vi to 11’er-mål og fire 7’er-mål på kunstgresset. Resten av målene skal stå på gressbanen. Flomlys slås også av etter endt økt (dersom det ikke er Remyra-spillere som vil trene ekstra – avtal i så fall at lyset slås av). Banen skal ikke benyttes dersom den er dekket av snø som ikke regner vekk de neste dagene (vil kunne medføre ising vinterstid). 

Treningstider Kunstgress - Uke 14-17 2021 Rev03
Treningstider Kunstgress - Uke 14-17 2021 Rev03
Treningstider-kunstgress-uke-14-17-2021-rev03.pdf
176.3 KiB
19 Downloads
Details