Banefordeling – Treningstider

Gressbanen:

Gressbanen er stengt for trening (og kamp) høsten 2019 – åpning 2020 for dette vil bli annonsert.

Kunstgressbanen:

Av smittevernhensyn er det ikke tillatt med uorganisert aktivitet når det foregår organisert trening på kunstgressbanen. Det er merket i treningstidsplanen når dette er.

Treningstidene legges ut her og innspill og ønsker tas med Ulf Kristian Aaring. Viktig med tilbakemelding dersom treningstider ikke skal benyttes, da dette gir rom for andre brukere. Arrangementer som cup’er, fotballskole, etc. finnes under «Fotball / Terminlister og arrangement 2020».

Det minnes om at vinterstid skal alle mål trilles ut av kunstgressdekket på kortsidene etter trening/bruk og det skal ryddes på banen slik at det ikke ligger igjen flasker, klær eller annet som kan skade snøfreseren. Vinterstid har vi to 11’er-mål og fire 7’er-mål på kunstgresset. Resten av målene skal stå på gressbanen. Flomlys slås også av etter endt økt (dersom det ikke er Remyra-spillere som vil trene ekstra – avtal i så fall at lyset slås av). Banen skal ikke benyttes dersom den er dekket av snø som ikke regner vekk de neste dagene (vil kunne medføre ising vinterstid). Vinter 2020 er det planlagt for brøyting mandag, tirsdag og torsdag – klart til 1830.

Treningstider Kunstgress - Uke 21-24 2020 Rev03
Treningstider Kunstgress - Uke 21-24 2020 Rev03
Treningstider-kunstgress-uke-21-24-2020-rev03.pdf
171.7 KiB
9 Downloads
Details