Banefordeling – Treningstider

Gressbanen:

Gressbanen er nå klar for bruk sommer 2020 etter at roboten har trimmet gresset – ta kontakt om det ønskes treninger. Det vil settes opp treninger på gressbanen der det er kamper på kunstgresset som kolliderer med «faste» treninger.

  • Torsdag 15.oktober kl 1700-1830: J13 / J14

Ingen mål eller andre gjenstander må settes igjen på det kortklipte området av gressbanen. Det vil kunne bli «spist opp» av robot-klipperen og/eller påføre robot-klipperen skade.

Kunstgressbanen:

Koronatiltak; når det foregår organisert trening og/eller kamp, kan det tillates uorganisert aktivitet bare dersom de som har trening og/eller kamp tillater det.

Treningstidene legges ut her og innspill og ønsker tas med Ulf Kristian Aaring. Viktig med tilbakemelding dersom treningstider ikke skal benyttes, da dette gir rom for andre brukere. Arrangementer som cup’er, fotballskole, etc. finnes under «Fotball / Terminlister og arrangement 2020».

Det minnes om at vinterstid skal alle mål trilles ut av kunstgressdekket på kortsidene etter trening/bruk og det skal ryddes på banen slik at det ikke ligger igjen flasker, klær eller annet som kan skade snøfreseren. Vinterstid har vi to 11’er-mål og fire 7’er-mål på kunstgresset. Resten av målene skal stå på gressbanen. Flomlys slås også av etter endt økt (dersom det ikke er Remyra-spillere som vil trene ekstra – avtal i så fall at lyset slås av). Banen skal ikke benyttes dersom den er dekket av snø som ikke regner vekk de neste dagene (vil kunne medføre ising vinterstid). Vinter 2020 er det planlagt for brøyting mandag, tirsdag og torsdag – klart til 1830.

Treningstider Kunstgress - Uke 41-44 2020 Rev06
Treningstider Kunstgress - Uke 41-44 2020 Rev06
Treningstider-kunstgress-uke-41-44-2020-rev06.pdf
180.7 KiB
12 Downloads
Details