Medlemsbetaling

Betaling av medlemskontigent og treningsavgift i Remyra IL
For at ditt barn skal kunne delta i fotball, håndball eller allidrett i Remyras regi barnet meldes inn via Min Idrett som er en personlig portal mot Norges Idrettsforbund. Det er svært viktig å registrere og betale for barn som deltar på trening og kamp slik at forsikringen er gyldig om uhellet skulle skje!

Opprett Ny bruker eller Logg inn om du allerede har en bruker i Min Idrett.
Her kan man være registrert med samme bruker knyttet til medlemskap i flere klubber eller idrettslag. Kontakt leder i Fotball eller Håndball for eventuelle spørsmål som du ikke finner svar på under nettsiden Min Idrett.

Medlemskontigent 2023
Medlemskap kr 250,-
For å være med på organisert aktivitet i Remyra IL er alle pliktige til å registrere seg som medlem i MinIdrett og betale medlemskontigent for hvert år.

Treningskontigenter

Treningskontigenter for fotball og håndball bestemmes av årsmøtet og fakureres via MinIdrett.

Salg av loddbok for Hovedlotteriet Remyra IL

Hvert år vil alle medlemmer i Remyra IL få utlevert loddbok for salg, og inntekt til hovedlaget. En loddbok pr medlemskap, det vil si en loddbok pr familie eller pr enkeltmedlem. Derfor vil det være enkelte barn som ikke får loddbok, fordi de har søsken som får. Loddbøker blir gitt ut av lagleder/trener og skal selges og leveres innen oppgitt dato og sted. Loddboka blir fakturert når trekning er gjennomført.

Hvordan betale? Se video her: https://youtu.be/IkI66myXu5w

Har du spørsmål angående medlemskontigent, innmelding eller utmelding ta kontakt med oss i Remyra IL på e-post remyra.medlem@gmail.com!