Håndball

Fabelaktig innsats på Røros!

1. helga i høstferien( 2-4. okt) stilte Remyra håndball i tradisjonens tro på håndballturnering på Røros, Rørosbanken Yngres Cup.

Rekorddeltagelse i år med over 140 lag og mer enn 70 på venteliste, så stilte Remyra med 7 lag, og de viste seg fra sin beste side:-)

Jenter 14 (født 2001) gikk gjennom hele turneringen uten å avgi poeng, og med  imponerende 7 av 7 mulige seire kunne de endelig ta med seg pokalen hjem.

Etter en meget spennende finale mot Norbygda fra Hamar, ett lag de har tapt de to siste finaler imot, var det vel fortjent at våre jenter stod øverst på pallen.

 

Roroscupen En fornøyd gjeng etter at finaleseieren var sikret!

 

Jenter 13 (født 2002) og Jenter 12(født 2003)  imponerte også, og begge kom til A-sluttspill, men her ble det dessverre stopp for begge i kvartfinalen mot henholdsvis Sjetne og Klæbu.

Samarbeidslaget Remyra/Stjørdals-Blink på Gutter 12(født 2003) imponerte også stort, og tok seg helt til finale i A-sluttspillet.

Her ble dessverre Klæbu for sterke, men en gjeng meget godt fornøyde gutter forlot Røros med pokal i sekken:-)

G03 'Røros Godt fornøyd tross tap i finalen.

 

Gutter 11 (født 2004 og 05) spilte i klasse med ett år eldre gutter (G12) og etter god innsats gjennom turneringen ble det tap i kvartfinalen i B-finalen mot Stjørdals-Blink.

Jenter 11 (født 2004) stilte med to lag i årets cup, og etter flott innsats i innledende tre kamper, skulle begge lag møte hvert sitt Selbu-lag til kvartfinaler i B-sluttspillet. Dessverre ble begge Selbu-lagene for sterke for våre jenter og dermed var det slutt.

 

Vi gratulerer alle lag med flott innsats og gir også heder til støtteapparat samt søsken/foreldre/slekt for meget god og eksemplarisk «oppbacking» på Røros.

Vi gleder oss til seriestart om ett par dager!!

Styret