Håndball

REMYRA HÅNDBALLSKOLE – DUGNAD

Velkommen til informasjonsside vedrørende gjennomføring av Remyra IL Håndballskole.

Det er et relativt lite uttak av dugnadspersonell vi trenger for å gjennomføre håndballskolen, og vi menere blant annet at det er nettopp det som gjør arrangementet bærekraftig og gjennomførbart. Vi håper at vi har nok folk der ute som kan sette av 6 timer i høstferien for å hjelpe oss å lage en knallgod håndballskole for barna våre.

Hvis du vil lese kort om hva vi tilbyr kan du trykke her !

Først og fremst vil vi si at alle rollene som krever ansvar, mye arbeid og planlegging allerede er besatt. Rollene vi nå er ute etter krever egentlig kun to egenskaper; engasjement og positivitet. Både for klubbinstruktørene og «supervoksne» skal dugnadsjobben være forutsigbar og meningsfull, samt ikke kreve mer enn akkurat det vi ber om. På denne måten ligger det ingen skjulte arbeidsoppgaver eller risiko for å bli forledet inn i uklare oppgaver eller verv. Noe vi vet alle er bekymret for.

Vi forsøker nå med en frivillig påmelding, men hvis vi ikke får på plass nødvendig antall personer må vi sette opp vilkårlige personer i rollene.

Påmelding til dugnaden kommer via SPOND innen kort tid.

DUGNADSKRAV
Alle lag, fra Allidrett 2018 til J/G2012, skal stille med én trener og to voksne på én bestemt dag

Oversikten over dagene ser du her:

INSTRUKTØRER OG «SUPERVOKSNE»
Vi er avhengige av å ha med flere voksne på laget som kan dra lasset sammen med de som har viet seg til tre dager i hallen!

Instruktør

Kravet til instruktør er positivitet og engasjement, samt kjennskap til å lede deler av en økt – eksempelvis en post. På folkemunne kan dette være en «hjelpetrener». Denne rollen treffer alle i klubben som er med som håndballtrenere. Du vil bli satt inn i team sammen med en Hovedinstruktør, to ungdoms-instruktører og to supervoksne. Teamet har sammen ansvaret for sin gruppe med ca 20 barn. Du bli kalt inn på møte i forkant av arrangementet hvor arbeidsoppgavene blir gitt og gjennomgått – samt at du får din egen unike instruktørtrøye !!

Det må være minst 3 instruktører per dag. Totalt 9 stykk. Det er ønskelig at instruktørene er der én hel dag.

Supervoksen

Supervoksen er litt teit navn, eller? Ikke når det er sant, mener vi!
En supervoksen er tilstedeværende, positiv og engasjert i sin rolle. Har alltid et smil på lur, kan knyte sko, trøste, støtte og fanger opp det som instruktørene ikke ser. En person som hjelper til med det praktiske rundt treningsøkten som så vel praktiske gjøremål i hallen forøvrig.

Supervoksne er typisk en eller flere voksne som ikke har trenerrolle i laget, men som har mulighet til å være med å hjelpe til i 6 timer én dag.

Du kommer til hallen 0830, får låne en kul «Supervoksen-vest» og blir innlemmet i team A, B eller C. Sammen med Hovedinstruktør, intruktør, 2 ungdoms-intruktører og en annen supervoksen utgjør dere et team. Du blir litt bedre kjent med utøverne i ditt team, følger dem opp i pauser og bistår som best du kan. Ellers er det å fikse litt mellommåltid, rydde, fikse, ordne til lunsj osv.

Det må være minst 6 supervoksne per dag. Totalt 18 stykk. Det er ikke avgjørende at Supervoksen er der én hel dag, men ønskelig. Det kan gjøres avtaler om avløsning for å stykke opp dagen i to skift. Dette skjer på eget initiativ og innad i hvert enkelt lag.

Det er egentlig ikke mer hokus-pokus enn det

Med cirka 120 aktive håndballbarn i klubben, har vi omtrentlig det dobbelte (240) med foreldre. Vi har cirka 50 trenere, lagledere og oppfolk.

Vi trenger NI av dere som instruktører og 18 av dere som supervoksne. 

Resten ordner vi 🙂

 

Nysgjerrig på hvem som er med og gjør litt ekstra arbeid i forbindelse med håndballskola? Se organisasjonskartet nedenfor. Ta kontakt med den du kjenner hvis du har spørsmål eller ønsker å bidra med noe!