Håndball

REMYRA IL HÅNDBALLSKOLE 2024

Ventetiden er over – endelig kan vi presentere vår egen håndballskole !!!

Etter noen måneder med arbeid har håndballutvalget og spesielt interesserte klart å få på plass det vi trenger av rammer for å arrangere egen håndballskole. Vi var lenge med i trekningen om å få være en del av Rema1000 og NHF sitt håndballskolekonsept, men det var arbeidet med en plan-B som til slutt ble så bra at vi valgte å fortsette med den og med det velge REMYRA IL HÅNDBALLSKOLE !

——-> PÅMELDING <——–

Tilhører du håndballavdelingen/allidrett og vil lese mer om dugnadsfordeling og informasjon rundt dette? Trykk her

Håndballskolen blir holdt i Fosslia Fjellhall i høstferien 7 oktober – 9 oktober mellom klokken 09 og 15. Det åpnes for at 60 barn fra 2 – 7 klasse kan benytte seg av tilbudet, og prisen er 830kr per utøver.

Hva får dere som deltaker på Remyra IL Håndballskole?
– Unik Remyra Håndballskole deltakertrøye
– Remyra Håndballskole drikkeflaske
– Ny Hummel Kids ball 0.0 eller 0
– Mellommåltid og frukt
– Engasjerte og motiverte instruktører
– Et godt forankret håndballfaglig opplegg tilpasset alder og ferdighetsnivå
– Trygge voksne og trygge omgivelser

Håndballutvalget og Håndballskolestyret håper og tror at dette vil være et arrangement som klubben kan høste mange frukter fra. Vi har trua på at dette vil øke samholdet mellom lagene i klubben, øke kunnskapsoverføring, rekruttere nye utøvere og etablere et sterkt «vi» i avdelingen. I beste fall får vi et bærekraftig og populært produkt for mange år fremover i tid !

Arrangementet vil være åpent for alle å melde seg på, men det vil bli varslet internt i Remyra IL når påmeldingen for utøvere åpner.

Det sendes ut informasjon til alle håndballagene i SPOND om arrangementet og behovet for dugnadsarbeid. Spørsmål rettes til Hans Christian Jannisson eller håndballutvalget på remyra.handball(a)gmail.com