Håndball,  Nyheter

Fellesøkt og teknikkmerke for 2015-kullet

Onsdag 3.4 arrangerte gutter og jenter 8 (2015) felles treningsøkt hvor et av målene var at alle barna skulle gjennomføre rødt teknikkmerke fra Norges Håndballforbund. Etter treningen ble det pizzasnurrer, kake og quiz!

Målet var ei økt med mest mulig artig håndball, minst mulig ventetid og at alle barna klarte å gjennomføre kravene til rødt teknikkmerke. Etter økten ble fikk barna høytidelig utdelt diplom og den røde pinsen som bevis på at kravet var bestått – med trenerne sine som æresvakt. Sjelden har sangen «This is how legends are made» passet bedre!

 

 

 

 

 

 

 

34 glade og motiverte utøvere løp rundt på poster og fikk mange gjennomføringer på finter, skudd, hinder- og stusseløyper. Gutter og jenter var fordelt sammen på grupper. Det var musikk på full vreng i hallen og ekstremt god stemning! 12 trenere på tvers av lagene deltok for å sy sammen opplegget, og tilbakemeldingen fra samtlige trenere var at dette var en suksess. Samtidig som treningen pågikk hadde foreldrene forberedt pizzasnurrer, saft og quiz som lå klart etter at økten var ferdig. En av guttene som hadde bursdag hadde med kake til hele stor-teamet og uttalte at det hadde vært den beste bursdagen noen sinne. Kvalitetsstempel der altså!

 

 

 

 

 

 

 

 

Trenerne på 2015 kullet tenker dette opplegget er overførbart til andre kull, og kanskje klubben også. Vår opplevelse er at det forelå en god øktplan i forkant, sammen med oppgavefordeling via spond, som gjorde gjennomføringen enkel. Derfor ønsker vi å dele opplegget vårt med resten slik at dette kan kopieres og brukes videre. Ta kontakt med noen i håndballstyret for hjelp og støtte.

Vi fikk laget litt «blæst» rundt håndballen, skapt minner og forhåpentligvis bidratt til at håndballkulturen i Remyra utvikler seg videre. Vi håper også at det kan bidra til økt rekruttering på sikt, og skal bruke bilder fra arrangementet til å lage plakater og infoskriv. Men viktigst av alt er at det er en god del av utøverne som utvikler seg enormt på ei sånn økt – det er jo hovedmålet. Vi håper noen ser verdien og tar tak i opplegget for sine årskull. Teknikkmerkene finnes også i bronsje, sølv og gull og finnes på NHF sine nettsider.

 

HEIA REMYRA !!