Håndball

Sparebank1 Cup Steinkjer en suksess !!

Remyra håndball leverte en strålende opptreden under Sparebank1 Cup i Steinkjer fra 24. til 26. april. Med deltakelse fra både jenter og gutter i aldersgruppene 9 -12 år, var det en imponerende visning av talent og lagånd.

Skrevet av: Jannicke Gjønnes

J og G9 spilte alle sine kamper på lørdag, og stilte totalt med 4 lag. Med en imponerende innsats, gode tekniske ferdigheter og et sterkt samspill, gjorde de en bra i turneringen. Deres vilje til å kjempe for seier var tydelig til stede, og innsatsen var upåklagelig.

J11 stilte med 2 lag i sin klasse, med overnatting fra fredag til søndag. Jentene viste frem en imponerende balanse mellom forsvar og angrep, og deres evne til å tilpasse seg ulike situasjoner på banen var bemerkelsesverdig. De fikk til tider gjennomgå på banen, men taklet motgangen eksemplarisk. Det er utrolig gøy å se hvor mye disse jentene har utviklet seg denne sesongen. Mye gode resultater, med seier på 5 av 8 kamper. Både jentene, trenere og foreldre var meget fornøyde etter en helg med mange gode håndballprestasjoner, sosialt samvær, overnatting og magisk stemning.

For G12 ble det litt av hvert resultatmessig. De stilte med 1 lag, og endte opp med seier på 1 av 4 kamper. Lagleder refereer til mentalt slitne gutter som også stilte sterkt på cup i Sandnessjøen forrige helg med totalt 8 spilte kamper der. De overnattet fra fredag til lørdag på hytte på Inderøy med mye fint sosialt. Alt i alt er de fornøyde med helgen.

 

Men det var ikke bare på banen Remyra håndball utmerket seg. Stemningen utenfor banen var også fantastisk, med støttende foreldre, trenere og venner som heiet lagene frem til seier. Lagånden og fellesskapet som ble vist under turneringen, var virkelig en påminnelse om hva idrett handler om.

Alt i alt var deltakelsen til Remyra håndball på Sparebank1 Cup i Steinkjer en stor suksess. Med mange gode prestasjoner og en fantastisk stemning, kan lagene være stolte av innsatsen de la ned og den inspirasjonen de ga til andre spillere og tilskuere.

Vil avlsutte med å rette en stor takk til arrangør for Sparebank1 Cup Steinkjer, for et fantastisk flott opplegg, på alle mulige måter. Vi i Remyra Håndball gleder oss allerede til neste år.