Nytt fra styret

Åpning av Remyra cageball

I oktober ble det fremmet forslag til styret, om å legge kunstgress i kjelleren. Forslaget ble vedtatt, og styret satte i gang prosjektet for å kunne lage et innendørstilbud til medlemmene.

Nestleder Morten satte i gang rivning av gulvbelegget i gymsalen sammen med Frode. Men etter høstens nedbør var det fuktig under belegget, og før gresset kunne legges måtte det settes inn byggtørk. Mens de ventet på at gulvet skulle bli klart ordnet de også en ventesone for de som ikke spiller.

Den 18 november var det klart, og en gruppe på 5 møtte opp for å rulle ut underlag og kunstgress, legge ut strøsand, liming av skjøter samt listverk langs banen er oppgaver som er gjort for å gjøre klart kjelleren.

I dag 4. desember kunne vi med glede åpne gymsalen igjen, og Remyra 2015 gutter fikk æren å være de første til å prøve banen. Likt som ordfører i Stjørdal Kommune, hadde også leder i Remyra IL æren av å klippe snora i hendene på nestlederen.

Timeplan for kjelleren er sendt til alle trenere og det bes om at regler for bruk av kjelleren følges, dette for å bevare kunstgresset lengst mulig.